top of page
Liggande 10%.jpg

                                                    – VI VILL BLI FLER "VÄSTMARKARE"!

 

”Pålitliga, Prestigelösa och Proffsiga”. Vi håller vad vi lovar, vågar vara ödmjuka och lyhörda och har stor kompetens med lång erfarenhet av att genomföra anläggningsentreprenader.

På VästMark samarbetar och stöttar vi varandra så fort behov finns, men varje individ ges ansvar och förtroende i sitt arbete. Resultatet? – Personlig utveckling i snabb takt, balans mellan jobb och fritid och bäst av allt – du är med och påverkar och får uppmärksamhet för din insats och prestation!

En anställning på VästMark innebär att vi satsar på dig och du satsar på oss!

Nu vill vi bli fler ”VästMarkare” i olika roller.  – Vi söker dig med några års erfarenhet från en liknande tjänst eller dig som är beredd att ta nästa steg i din utveckling. Viktigast är att du har rätt attityd, är intresserad av det du gör och av att lösa våra kunders behov!

Arbetschef: Som arbetschef har du en central roll i företaget! Du ansvarar för att se till helheten utifrån ett affärs- och produktionsinriktat perspektiv och leder en grupp medarbetare. Du är med och skapar nya affärer och du motiverar dina medarbetare genom att involvera, informera och inspirera! B-körkort är ett krav.

Platschef: Som platschef har du en nyckelroll och det övergripande ansvaret för projekt. Det innebär i första hand produktionsplanering och ansvar för projektstyrningen, hela tiden med kvalitet och arbetsplatsen i fokus. Här söker vi dig med intresse för ledarskap, logistik och affärer. B-körkort är ett krav.

Arbetsledare / Entreprenadingenjör: rollen är bred och kan variera mellan olika perioder beroende på var behovet är som störst. Dina arbetsuppgifter innebär att du jobbar tätt med platschefen i planering av produktionen, ekonomistyrning och administration av ett eller flera projekt. Vi söker dig som vill jobba nära produktionen och som vill utvecklas i din roll. B-körkort är ett krav.

Frågor? Kontakta: VD Patrik Nordberg 0706-653490

Ansökan skickas till:
Mail: info@vastmark.se
Post: VästMark Entreprenad AB, Hildedalsgatan 12, 417 05 Göteborg
 

bottom of page